Meistä

Intohimoinen parturi-kampaamo Oulussa

Tarjoamme monipuoliset hiustenvärjäykset ja leikkaukset sekä kampaukset arkeen ja juhlaan. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat tuotteet räätälöityinä juuri sinulle. Tavoitteenamme on luoda jokaiselle asiakkaalle hehkuva lopputulos.

Meidän tiimi

Hei!
Olen Sara ja olen lapsesta asti haaveillut parturi-kampaajan urasta. Haaveeni toteutui vihdoin vuonna 2014, jolloin valmistuin parturi-kampaajaksi Kokkolassa.

Olen positiivinen ja energinen asiakaspalvelija. Palvelen jokaista asiakastani yksilöllisesti, enkä pelkää tarttua haasteisiin!

Vahvuuksiani ovat erilaiset vaalennustekniikat, etenkin raidoitukset. Minulta luonnistuu teippipidennykset, kuin myös erilaiset veitsi- ja saksileikkaukset.

Nähdään!

Moikka!

Olen Noora, juuri Rovaniemeltä Ouluun paluumuuttanut  24-vuotias parturi-kampaaja.

Vapaa-ajalla tykkään tehdä käsitöitä ja käydä luonnossa. Olen persoonana rauhallinen, tarkka, ystävällinen ja luova.

Lemppari asioita parturi-kampaajan työssä itselle on erilaiset kampaukset sekä vaalennustyöt. Opin mielelläni uutta ja haluan alati kehittyä lisää.

Heipparallaa!

Mää oon Ansku ja oon koulutukseltani parturi-kampaaja ja kosmetologi.

Intohimona ovat hiukset ja kauneus ylipäätään. Mun penkissä pääset siis kuulemaan myös tämän hetken omat lempparituotesuositukset!

Vaalennukset, vaaleat sävyt ovat mun lemppareita JA isot mallinmuutokset, tummat sävyt unohtamatta miesten hiustenleikkauksia!  Oon iloinen, intohimoinen ja innostuva tyyppi. Mää rakastan asiakaspalvelua, ja parasta mun työssä on tutustua uusiin ihmisiin.